Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Så hanterar Sveriges campingplatser covid-19

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter.

Vårt mål är en säker och trygg semester

Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping och uppfyller de grundkrav som ställs för medlemskap. Branschens högsta prioritet är just nu att erbjuda er en trygg semesterupplevelse.

SCR:s campingplatser arbetar efter riktlinjer

Campingplatserna på Camping.se har tagit del av  riktlinjer och guider som SCR Svensk Camping har tagit fram för  en säker semester. Ritklinjerna utgör också basen i branschorganisationen Visitas märkning Safe to Visit för camping.

Camping är ett bra semesterval under nuvarande situation. Du har kontroll över ditt eget boende och din egen närmiljö. De flesta reser också med eget fordon, bil, husbil, mc eller cykel, och därmed begränsas antalet kontakter. En stor del av vistelsen sker utomhus där det är enkelt att hålla avstånd. Alla campingplatser som är medlemmar i SCR följer det uppsatta säkerhetsavståndet på att det ska vara minst 4 meter mellan alla boendeenheter.

Tänk på

-Håll avstånd till andra människor där folk samlas, inomhus och utomhus, i kollektivtrafiken och andra allmänna färdmedel. Undvik att byta om i allmänna omklädningsrum.
-Stanna hemma om du har några som helst sjukdomssymtom, även mildare som hosta eller lätt halsont.
-Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.

Några exempel på hur campingplatserna arbetar

Här hittar du några exempel på hur några campingplatser jobbar för att öka din trygghet med anledning av coronaviruset covid-19. Mer information hittar du på campingplatsernas egna hemsidor.

•    Lagunen Camping & Stugor
•    Kronocamping Lidköping
•    Skellefteå Camping
•    Böda Sand Beach Resort
•    Daftö Resort
•    Råbocka Camping

Detta gäller för avbeställningsskydd

Ordinarie regler för återbetalning/ombokning gäller.
Läs våra bokningvillkor

Frågor och svar

I vår gästserviceportal har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om covid-19 och campingsemestern. Till gästserviceportalen

Kontakta oss

Har du fler frågor är du välkomen att kontakta gästservice på Camping.se,
service@camping.se

Mer information

Folkhälsomyndighetens webbplats och på Krisinformation.se hittar du svar på många frågor om coronaviruset och generella råd för att undvika att smittas.

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän