Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Så hanterar Sveriges campingplatser covid-19

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter.

Vårt mål är en säker och trygg semester

Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping och uppfyller de grundkrav som ställs för medlemskap. Branschens högsta prioritet är just nu att kunna erbjuda er en fantastisk semesterupplevelse.

Tänk på:

-Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.
-Håll avstånd till andra människor där folk samlas, inomhus och utomhus, i kollektivtrafiken och andra allmänna färdmedel. Undvik att byta om i allmänna omklädningsrum.
-Stanna hemma om du har några som helst sjukdomssymtom, även mildare som hosta eller lätt halsont.

SCR:s medlemmar arbetar efter granskade riktlinjer

Campingplatserna på Camping.se har tagit del av de riktlinjer och guider som SCR Svensk Camping har tagit fram för att en säker semester. Underlaget har granskats av den svenska Folkhälsomyndigheten och används nu av den svenska besöksnäringens branschorganisation VISITA, i informationskampanjen Safe to Visit.

Några exempel på hur campingplatserna arbetar

Här hittar du några exempel på hur några campingplatser jobbar för att öka din trygghet med anledning av coronaviruset covid-19. Mer information hittar du på campingplatsernas egna hemsidor.

•    Lagunen Camping & Stugor
•    Kronocamping Lidköping
•    Skellefteå Camping
•    Böda Sand Beach Resort
•    Daftö Resort
•    Lisebergs campingar
•    Råbocka Camping

Reser du med husvagn eller husbil är en stor fördel att du har möjligheten att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö. För att säkerställa en trygg miljö för både gäster och personal arbetar våra medlemmar just nu med att förstärka städrutiner och anpassa anläggningarna efter den nya situationen. Städning dödar viruset och god handhygien hjälper till att hindra eventuell smittspridning, så att du även ska känna dig trygg i servicehus, restaurang och om du bokat stugboende.

Fri ombokning fram till sju dagar före ankomst

När du bokar på Camping.se kan du alltid ändra ankomst och avresedatum på din bokning kostnadsfritt fram till sju dagar före ankomst i mån av plats. Gäller säsongen 2020.

Detta gäller för avbeställningsskydd

Ordinarie regler för återbetalning/ombokning gäller.
Läs våra bokningvillkor

Frågor och svar

I vår gästserviceportal har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om covid-19 och campingsemestern. Till gästserviceportalen

Kontakta oss

Har du fler frågor är du välkomen att kontakta gästservice på Camping.se,
service@camping.se

Mer information

Folkhälsomyndighetens webbplats och på Krisinformation.se hittar du svar på många frågor om coronaviruset och generella råd för att undvika att smittas.

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän