Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Aktuell information angående Covid-19, coronaviruset

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter. Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping. Branschens högsta prioritet är just nu gästernas och personalens säkerhet.

Campingplatserna är öppna

Sveriges campingplatser är öppna efter ordinarie öppettider.

Hur arbetar branschen för att du ska känna dig trygg?

Reser du med husvagn eller husbil är en stor fördel att du har möjligheten att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö. För att säkerställa en trygg miljö för både gäster och personal arbetar våra medlemmar just nu med att förstärka städrutiner och anpassa anläggningarna efter den nya situationen. Städning dödar viruset och god handhygien hjälper till att hindra eventuell smittspridning, så att du även ska känna dig trygg i servicehus, restaurang och om du bokat stugboende.

Så arbetar branschen just nu

Här hittar du några exempel på hur några campingplatser jobbar med att öka din trygghet med anledning av coronaviruset covid-19. Mer information hittar du på campingplatsernas egna hemsidor.

•    Lagunen Camping & Stugor
•    Kronocamping Lidköping
•    Skellefteå Camping
•    Böda Sand Beach Resort
•    Daftö Resort
•    Lisebergs campingar
•    Råbocka Camping

Campingplatser omfattas inte av sammankomstförbudet

Den 27 mars beslutade Regeringen på rekommendation av Folkhälsomyndigheten att man begränsar sammankomster med över 50 deltagare. Detta som ett led i att hindra spridningen av coronaviruset (covid-19). Precis som hotell omfattas campingplatserna inte av förbudet mot sammanskomster med mer än 50 personer. Däremot påverkas evenemang på och i anslutning till campingplatsen.

Om förutsättningarna skulle komma att ändras kontaktar vi alla berörda gäster som bokat på Camping.se via e-post med aktuell information.

Fri ombokning fram till sju dagar före ankomst

När du bokar på Camping.se kan du alltid ändra ankomst och avresedatum på din bokning kostnadsfritt fram till sju dagar före ankomst i mån av plats. Gäller säsongen 2020.

Boka med fri avbokning

Gäster som har ett Camping Key Europe kan under en begränsad period boka boende med fri avbokning. Erbjudandet gäller på drygt 160 campingplatser i Sverige.

Detta gäller för avbeställningsskydd

Ordinarie regler för återbetalning/ombokning gäller.
Läs våra bokningvillkor

Frågor och svar

I vår gästserviceportal har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om covid-19 och campingsemestern. Till gästserviceportalen

Kontakta oss

Har du fler frågor är du välkomen att kontakta gästservice på Camping.se,
service@camping.se

Mer information

Folkhälsomyndighetens webbplats och på Krisinformation.se hittar du svar på många frågor om coronaviruset och generella råd för att undvika att smittas.

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän