Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Sveriges största resemagasin

På den här sidan kan du läsa 2021-års magasin och katalog som en e-katalog eller beställa hem ett eget exemplar för 99 kr. Du kan också att hämta ett exemplar utan kostnad på en campingplats nära dig. Har du ett Camping Key Europe skickas 2022-års exemplar hem i brevlådan under mars/april.

Hela Sverige väntar på dig!

Det är dags att börja drömma sig bort. Från Skånes milsvida stränder, till skogarna och sjöarna i norr – hela Sverige ligger vid dina fötter. Att planera semestern är halva nöjet.  I årets magasin får vi bland annat följa med till magiska Fårö, vi bjuds på smarta tips för att maxa campingsemestern, iskalla glasstips och mycket mer. Tillsammans med magasinet kommer katalogen Svensk Camping, med Sveriges största utbud av camping och stugor.

2021-års magasin Camping med campingkatalogen

Följ länken nedan för att läsa katalogen direkt. E-katalogen är enkel att söka i och du kan spara hela eller valda delar som pdf, så att du kan läsa den även när du inte har tillgång till internet. Du kan även enkelt skriva ut sidor med de campingplatser eller områden du är intresserad av.

Läs 2021-års magasin och katalog Svensk Camping online »

Magasinet Camping tillsammans med campingkatalogen 2021

Beställ här

Magasinet Camping med katalogen Svensk Camping 2021 kan beställas mot en porto- och administrationsavgift om 99 SEK. Tänk på att posten bara kommer två eller tre dagar i veckan på de flesta håll numera.

Gör så här:

Fyll i beställningsformuläret, swisha 99 kr till 123 324 51 98 eller betala via
bankgiro 5445-7619 så skickar vi katalogen hem till dig.
Beställ 2021-års magasin och campingkatalog här »

Vid betalning från utlandet, 99 SEK:
IBAN: SE74 8000 0835 1900 3912 7907
BIC: SWEDSESS

 

Camping Key Europe

Du vet väl om att du med ett Camping Key Europe, inte bara får en mängd förmånliga erbjudanden som passar din campingsemester, du får dessutom katalogen hem i brevlådan* i februari-mars. Du köper ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se för 199 SEK. 2022-års katalog skickades ut februari-mars till alla som har köpt ett Camping Key Europe mellan 1 februari 2021 och 31 januari 2022.

*Gäller hushåll i Sverige

Läs mer om Camping Key Europe och köp på Campingkeyeurope.se »

Annonser
Tipsa en vän