Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Om Camping.se

Välkommen till Camping.se. Här hittar du Sveriges största bokningsbara utbud av boende på campingplatser i Sverige. Vårt mål är att ge dig som besökare komplett information om svenska campingplatser och förhoppningsvis också lite inspiration till campingsemestern.

På Camping.se hittar du ett stort utbud av boendemöjligheter oavsett om du har med dig egen husvagn, husbil, tält eller om du vill hyra någon av alla tusentals stugor som erbjuds.

Medlemmar i SCR Svensk Camping

Alla campingplatser på Camping.se är medlemmar i SCR Svensk Camping och förljer branschens gemensamma krav och riktlinjer. Campingplatserna ansvarar själva för den information som presenteras på Camping.se. Det ser vi som en garanti för att den är korrekt och att dina förväntningar uppfylls.

Här kan du:

  • Hitta mängder med information om campingplatser i form av bilder, texter, kartor, områdeskartor och boendebeskrivningar
  • Boka ditt boende
  • Få reseinspiration och intressant läsning
  • Se vilka erbjudanden som finns till Camping Key Europe
  • Köpa Camping Key Europe

Annonsera - nå Sveriges största semestermålgrupp

Det finns flera olika annonseringsmöjligheter för dig som vill nå Sveriges största semestermålgrupp.

Om SCR Svensk Camping

SCR Svensk Camping är branschorganisationen för Sveriges campingplatser. SCR Svensk Camping arbetar för att utveckla och förbättra campingboendet i Sverige och samarbetar även med bransch- och turistorganisationer i övriga Skandinavien och Europa. SCR Svensk Camping är medlem i Nordiskt Campingråd, EFCO&HPA som arbetar med europeisk campingturism och Svensk Turism.

Som medlem i SCR Svensk Camping arbetar campingplatsen efter regler och riktlinjer som alla går ut på att ge dig som gäst en riktigt skön och säker vistelse. Det gäller allt från brandsäkerhet till besiktning av lekplatser, gästbemötande och företagande.

Läs mer om SCR Svensk Camping på www.scr.se

 

SCR Svensk Camping

Kontakta oss via telefon

0771-117 117

Vardagar: 08.00-17.00.
Lördagar, söndagar och helgdagar: Stängt

Vardagar: 08.00-18.00

Lör-sön samt helgdagar: Stängt

Vardagar: 08.00-18.00

Lör-sön samt helgdagar: Stängt

Varför boka på Camping.se?

På Camping.se bokar du enkelt campingtomter och stugor över hela Sverige.
9 000 stugor
75 000 campingtomter

• Öppet köp i 24 tim 
• Gästomdömen
• Säker betalning
• Bokningsvillkor enligt branschöverenskommelse
• Gästservice

Vi har ställt resegaranti enligt resegarantilagen och är certifierade enligt kraven för Certifierad e-handel fastställda av Rådet för e-handelscertifiering.

Annonser
Tipsa en vän