Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Sökes: spännande campingfamiljer/par för reportage

Det kanske låter avlägset, men vi är faktiskt redan i full gång med produktionen av katalogen Svensk Camping 2019. En bärande del i katalogen är de stora redaktionella reportagen, lokalt förankrade nedslag hos personer i verkligheten som på ett eller annat sätt har en relation till campingliv, äventyr och semestrande i Sverige. 

Vi letar nu efter spännande personer att porträttera i nästa års katalog! Kanske är det du själv, eller så kanske du känner någon annan som vore perfekt?

Det här är de typer av sammanhang vi tänker oss:
1. Familj eller par med hund som semestrar på Öland.
2. Par på MC-semester i Dalsland.
3. Par eller kompisgäng på äventyrssemester i Jämtland.
4. Par eller familj på semester längs Göta kanal.
5. Aktiv barnfamilj på semester i Bergslagen.

Tanken är att reportagen ska göras under sommaren 2018. Rent praktiskt handlar det om att tillbringa några timmar tillsammans med en reporter och en fotograf. Exakt när på sommaren det sker får man bestämma själv, vi är flexibla och skickar helt enkelt en reporter och fotograf dit och när det passar.

Känner ni någon som man skulle vilja läsa om? Skriv några rader och berätta om dig själv eller den du föreslår. Ange ålder och skicka gärna med en bild.

Ersättning utgår i form av presentkort på campingövernattningar och eventuella omkostnader, beroende på reportagets upplägg. 

För kontakt och tips, mejla CampingKatalog2019@makeyourmark.se senast 15 maj 2018.

Tack för din hjälp!

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän