Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Tävlingen om biljetter till Caravan Stockholm är nu avslutad

Tack för alla fina tävlingsbidrag. Vinnarna är nu korade och har blivit meddelade via e-post. Stort grattis Tanja och Åsa till vinsterna.

14-17 februari är det dags för Caravan Stockholm. För dig med ett aktivt Camping Key Europe betalar du bara 100 SEK för dagsentrén (ordinarie pris är 150 SEK) mot uppvisande ditt Camping Key Europe i kassan.

Caravan Stockholm är mässan för dig som funderar på att köpa husbil eller husvagn, som vill hitta tillbehör eller nya spännande resmål. På årets mässa kommer bland annat Martin Örnroth från Gone Camping och berättar om sina resor i Sverige och Europa. Stockholms brandförsvar informerar om hur man campar mer säkert och för de yngre besökarna bjuds det på ballongshow med ballongprinsessan och skattjakt i barnhörnan.

Inför årets mässa kan du nu tävla om 1-dags entrébiljetter till mässan. För att delta i tävlingen svara på frågorna och beskriv vad du tycker är det bästa med att semestra i Sverige:

Vilka två är det som kommer att vara programledare för årets säsong av reseprogrammet Gone Camping?

I årets katalog kan vi bland annat läsa om Kristina och Tobbe som cyklar längs Göta Kanal. Vad heter deras husbil?  

Vad skulle du ge för tips till någon som ska ut på campingsemester för första gången?

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna har meddelats via epost.
Skicka ditt svar tillsammans med ditt namn till tavling@camping.se senast 6 februari 2019. Två lyckliga vinnare kommer att få två 1-dags entrebiljetter var till mässan. Vinnarna kommer att meddelas via epost senast 8 februari. Lycka till!

Tävlingsregler
Tävlingen pågår till 2019-02-06 23:59. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från SCR Svensk Camping. Vinnarnas namn publiceras på Camping.se och på vår Facebooksida. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

beskriv

Rabatt på entrén för dig med Camping Key Europe

För dig med ett aktivt Camping Key Europe betalar du bara 100 SEK för dagsentrén (ordinarie pris är 150 SEK) mot uppvisande ditt Camping Key Europe i kassan.

Köp ditt Camping Key Europe här »

Camping Key Europe

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän