Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Magasinet Camping.se - Sveriges största resemagasin

På den här sidan kan du läsa magasinet Camping.se med katalog som ett e-magasin eller beställa hem ett eget exemplar för 99 kr. Du kan också att hämta ett exemplar utan kostnad på en campingplats nära dig. Har du ett Camping Key Europe skickades årets magasin ut till dig i slutet av mars.

Tack Sverige!

När mycket har varit ovisst de senaste åren verkar det som många svenskar funnit tröst och glädje i det beständiga. I vår egen skog och mark. I Sverige. Inhemsk turism har blomstrat och vissa platser i landet slog till och med rekord i antal campingnätter. Det är säkert att säga att vi är många som har upplevt nya platser i vårt vackra land.

I årets magasin har vi låtit äventyraren Linda Åkerberg ta med oss på en resa genom hela Sverige, vi tar en titt på Sveriges näst minsta landskap och vi reser runt Vänern bland annat.

Magasinet Camping.se med katalogen

Följ länken nedan för att läsa magasinet direkt. E-magasinet är enkel att söka i och du kan spara hela eller valda delar som pdf, så att du kan läsa den även när du inte har tillgång till internet. Du kan även enkelt skriva ut sidor med de campingplatser eller områden du är intresserad av.

Läs magasinet Camping.se med katalogen online »

Magasinet Camping.se

Beställ Magasinet Camping.se

Magasinet Camping.se med katalogen kan beställas mot en porto- och administrationsavgift om 99 SEK. Tänk på att posten bara kommer två eller tre dagar i veckan på de flesta håll numera. Beställ Magasinet Camping.se med katalog här »

Camping Key Europe 199 SEK/år

Magasin Camping.se med katalogen direkt i brevlådan med Camping Key Europe

Du vet väl om att du med ett Camping Key Europe, inte bara får en mängd förmånliga erbjudanden som passar din campingsemester, du får dessutom katalogen med magasinet Camping.se hem i brevlådan* i slutet av mars. Du köper ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se för 199 SEK. 2022-års katalog skickades ut i slutet av mars till alla som har köpt ett Camping Key Europe mellan 1 februari 2021 och 7 februari 2022.

*Gäller hushåll i Sverige

Läs mer om Camping Key Europe och köp på Campingkeyeurope.se »

Annonser
Tipsa en vän