Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Tävla om biljetter till Elmia Husvagn Husbil

Tack för alla fina tävlingsbidrag. Vinnarna är nu korade och har blivit meddelade via e-post. Stort grattis Heléne, Carina, Dick Tina och Sofie till vinsterna.

11-15 september är det dags för Elmia Husvagn Husbil, Nordens största mässa för det mobila livet. Vi är såklart på plats och ni hittar oss som tidigare år i Lobby Nord, monter LN01:10.

Inför årets mässa kan du nu tävla om 1-dags entrébiljetter till mässan. För att delta i tävlingen svara på frågan och beskriv sommarens bästa/mest överraskande campingminne:

Hur många 5-stjärniga campingplatser det finns i Sverige?

Beskriv sommarens bästa/mest överraskande campingminne

Skicka ditt svar tillsammans med ditt namn till tavling@camping.se senast 1  september 2019. Fem lyckliga vinnare kommer att få två 1-dags entrebiljetter var till mässan. Vinnarna kommer att meddelas via epost senast 4 september. Lycka till!

Tävlingsregler
Tävlingen pågår till 2019-09-01 23:59. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från SCR Svensk Camping. Vinnarnas namn publiceras på Camping.se och på vår Facebooksida. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

Elmia Husvagn Husbil 2019, dagsprogram för Gone Camping

Vi finns på plats tillsammans med bland annat Camping Västkust och Camping Varberg. Kom gärna förbi oss och prata Camping Key Europe, klassificering och få tips och inspiration inför kommande semstrar. Missa inte heller att delta i vår tävling. Precis som tidigare år är Camping Varberg på plats i montern och bjuder på glass. Ni hittar oss som tidigare år i Lobby Nord, monter LN01:10.

Missa inte heller chansen att träffa Martin Örnroth, programmledare för Gone Camping på Elmia Husvagn & Husbil i år. Han kommer bjuda på reseinspirationsföredrag vid ett par tillfällen under årets mässa. Hör honom berätta om några av världens bästa campingupplevelser som finns på hemmaplan och du når dem på bara en dagtur eller två! Han kommer också ge sina bästa tips inför den allra första turen ut i Europa.

Program Fredag, plats: Cafe Syd, Kongresshuset
13.30: Gone Camping - Nordliga äventyr
15.30: Gone Camping - Våga sikta söder ut

Program Lördag, plats: Cafe Syd, Kongresshuset
13.30: Gone Camping - Nordliga äventyr
15.30: Gone Camping - Våga sikta söder ut

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän