Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Bästa barnsemestern

Camping och barn är en perfekt kombination. Campingplatser är fulla av spännande aktiviteter och det finns gott om plats för lek. Vad kan vara bättre än full koll och noll oro för semesterfirande föräldrar. Och var hittar barnen flest lekkamrater? I London eller på en svensk campingplats?

På en campingplats är barnen aldrig sysslolösa. Det räcker att gå utanför dörren så finns det nästan alltid andra barn att leka med och nya lekar att lära sig. Oavsett om campingplatsen har en lekplats, badstrand eller bara en gräsmatta så hittar barnen snart något att sysselsätta sig med. Allt kan bli en lek, ett tält kan vara en koja uppe i ett träd och en husvagn kanske är ett rymdskepp på väg mot mars.

Alla hjälps åt

Det är lättare för dig som förälder att slappna av när du vet att barnen är trygga och har roligt. På en campingplats finns det också alltid människor i närheten som kan hjälpa till, oavsett vad det gäller. Att putta fart på gungan, knyta skosnöret eller kanske bara lyssna.

Enkelt att surfa på semestern

Fler och fler tar med sig datorn på semestern och många campingplatser har idag trådlöst internet. Att surfa, kolla på film, eller spela dataspel är alltså inget man behöver lämna hemma. Bara för att det regnar behöver man inte vara sysslolös. Vad kan väl vara mysigare än att kura ihop sig under en filt med en skål popcorn och titta på en film när regnet smattrar mot taket.

Aktiviteter för barn

Många campingplatser har ett stort utbud av aktiviteter för barn, det kan finnas allt ifrån poolområden, barnvänliga badplatser, roliga lekplatser till minigolfbanor, men även ledarledda aktiviteter. Flera campingplatser erbjuder även barnpassning. Viktigast är att barnen aldrig är utan kompisar och att mamma och pappa alltid finns nära. Familjen svetsas samman av att umgås och bo så tätt inpå varandra.

Tips inför barnsemestern

Rabatter och erbjudanden
Det finns mycket spännande att se och uppleva i Sverige. Passa på att besöka Sveriges djur- och nöjesparker på campingsemestern. Det är ett bra tillfälle att ta vara på de många erbjudanden som Camping Key Europe är laddat med.

Erbjudanden till dig som har Camping Key Europe

Senaste filmer
Sponsrade länkar
Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän