Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

De bästa soltimmarna finns i Karlstad!

Sol, vatten och värmländsk gästfrihet – då vet du att du har kommit till Karlstad! Här har vi nära till allt. Ett pulserande stadsliv med brett kulturutbud, nöjen och mat från världens alla hörn, storslagna naturupplevelser till fots, på cykel eller med båt längs Klarälven eller ute i vackra Vänerskärgården.

I Karlstads natursköna stadspark Mariebergsskogen kan du klappa djuren i Lillskogen eller åka med rundturståget Conrad Höök. På det vackra friluftsområdet Skutberget hittar du äventyrsparken Högt & Lågt som är en spännande höghöjdsbana med olika svårighetsgrader. I närheten finns dessutom en 4-stjärnig discgolfbana med arton hål.

Konstnären Lars Lerin räknas som en av Nordens främsta akvarellister. På Sandgrundsudden i centrala Karlstad hittar du konsthallen med hans verk. Ett stenkast bort ligger dessutom Värmlands Museum där internationella utställningar samsas med värmländsk kulturhistoria sida vid sida.

Vill du greppa tag i en paddel så finns kajak, kanot eller sup att hyra. En kortare tur på Klarälven eller en mer äventyrlig upplevelse på Vänern, du väljer själv. Du kan också åka med de populära båtbussarna sommartid. Ta en tur på Klarälven eller en längre tur ut till Vänerskärgården för härliga klippbad.

Våra campingar har alla vattennära läge och du kan faktiskt välja bland så vitt skilda vattendrag som Vänern, Fryken, Forshagaforsen eller Sävsjön.

Om inte detta var nog för att inspirera dig så kan du dessutom besöka våra mysiga gårdskaféer, promenera med alpackor, testa på westernridning eller spela en omgång på någon av våra golfbanor. Och mycket mer. Välkommen till staden med den glada solen!

Läs mer »

Campingplatser i Karlstadsregionen

Sortera:
Kartvy
Annonser