Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Visa film
Erbjudande Från

Sudersand Resort

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0498-22 35 36

Aldrig mer än 150 m från din tomt till havet

Sudersands Resort är en stor, naturnära campingplats belägen vid en av vad många anser vara Gotlands finaste och mest barnvänliga sandstränder. Här har du en rad olika boendealternativ – allt från lyxiga strandvillor till de strandnära tältplatserna.

Totalt finns här drygt 250 campingtomter för husvagn och husbil, 120 tältplatser (drop-in gäller på tältplats utan el) och flera olika stugor med olika komfort och utrustning. Allt fördelat på tre områden; Strandcampingen, Strandskogen och Stugbyn.

Massor att göra på anläggningen

Som boende på en av campingtomterna har du aldrig mer än 150 meter till havet och samtidigt mängder av roliga aktiviteter så nära att du nästan inte behöver resa dig ur solstolen för att nå dem.

Om du är en av alla de som spenderar större delen av övriga året stillasittande på ett kontor så har vi glada nyheter. På Sudersand kan du hitta på massor av skoj att göra – om du vill. Äventyrsgolf med barnbarnen, bada i badtunna med sommarflirten eller ta med mamma till stenugnsbageriet. Det är bara ett axplock av vad du kan fylla din lediga tid med som gäst på Sudersands Resort.

Låt inte namnet Fårö lura dig

Ön som Sudersand Resort ligger på heter förvisso Fårö, men låt inte namnet lura dig. Den skulle likväl kunnat heta Ger-ö, för här är det du som får. Och då inte bara delikata sommarminnen att ta med hem, utan också ögongodis som smakar allra bäst helt färskt; Gotlands största raukfält, Fårö fyr, fiskeläget Helgumannen och naturreservatet Ulla Hau. Bland annat.

Välkommen till Gotland och Fårö!

Faciliteter

 • Anpassat för rörelsehindrade

 • Lekplats

 • Café

 • Pool

 • Hundar välkomna

 • Restaurang med fullständiga rättigheter

 • Kiosk

 • Servicebutik

 • Konferensmöjligheter

 • Skötrum för spädbarn

 • Kreditkort accepteras

 • Strand och bad

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2019-05-01 - 2019-09-30

Öppet fullservice

2019-06-21 - 2019-08-12 09:00 - 21:00

Boende

 • Husbil

 • Husvagn

 • Stuga

 • Tält

 • Vandrarhem

 • Antal tomter 250

 • Antal stugor 125

 • Säsongstomter 50

Boka nu

Campingtomt Strandskogen

Strandskogens Camping är en del av Sudersand Resort och ligger precis intill. Här finns tomter för husvagnar och husbilar, som alla har el under högsäsong (under lågsäsong kan du välja med eller utan el). Du med tält hänvisas till Strandcampingen.

Från

260 SEK

/natt
Campingtomt Sudersand Resort

Sudersands Resort är en stor, naturnära campingplats belägen vid Sudersand en av Gotlands finaste sandstränder. Här finns tomter för husvagnar, husbilar och tält, med eller utan el, och alla ligger inom 100 meter från badstranden.

Det finns även strandnära platser speciellt anpassade för husbilar.

Från

300 SEK

/natt
Hotell

Sudersands Hotell är det gamla vandrarhemmet som nu blivit uppgraderat och renoverat från grunden. Perfekt för dig som vill ha högre standard men ej förlora närheten till natur och strand. Allt är nybyggt med modern inredning och hög standard. De 9 dubbelrummen och de 3 enkelrummen innehåller separata, kaklade badrum med toalett och dusch. Alla rum är även utrustade med kylskåp och TV.

Dubbelrummen hyser komfortabla resårsängar och det gör även enkelrummen. I enkelrummen finns det monterat en väggfast extrasäng så det kan bo upp till två personer även i dessa rum, dock med mindre plats än de vanliga dubbelrummen. Extrasängen är monterad ovan den existerade resårsängen och blir i praktiken en våningssäng.

Från

525 SEK

/natt
Strandskogens stugor

På området Strandskogen finns 16 st stugor. Några är 10 kvm stora och är utrustade med el och värme. Tre av dem är 16 kvm och har 4 bäddar (2 våningssängar), pentry, WC och dusch. De har dessutom en liten veranda och trädgårdsmöbler. I andra stugor finns 2 bäddar bestående av 2 enkelsängar. I stugorna finns också bord och stolar. Stugorna har egna trädgårdsmöbler. I anslutning till stugorna finns servicehus med kokmöjligheter, tvättmaskin, dusch och WC.

Från

520 SEK

/natt
Sudersand Resorts stugor

På Sudersands Resort kan du hyra stugor, parstugor, parhus eller strandvilla. De flesta stugorna är fullt utrustade med dusch, WC, TV samt braskamin. Alla stugor har egen uteplats.

Parstugorna är moderna med alla bekvämligheter som diskmaskin och egen tvättstuga.

Från

760 SEK

/natt
Vandrarhem

Vandrarhem med singelrum, 4-bäddsrum och ett familjerum med 5 bäddar. Stort gemensamt kök för självhushåll och TV-rum. Gemensam dusch och toalett i korridor.

I direkt anslutning till vandrarhemmet finns grillplats och utemöbler.

Från

245 SEK

/natt

Boka nu
Kontakt

Sudersand Resort
Sudersand 5650, 624 67 Fårö

Telefon: 0498-22 35 36
Fax:

Platsnr: I1
Område: Gotland

Campingplatsens webbplats

Skicka e-post

 
Klassificering
HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
MiljönCampingplatsens infrastruktur
ServiceCampingplatsens servicesutbud
AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
Stäng
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän