Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Ristafallet Camping & Restaurang

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0647-302 00

Bli ett med naturen – som åskådare eller aktiv

Bredvid Indalsälven, i anslutningen till Ristafallet, ligger Ristafallet Camping och Stugor. Det är en anläggning som gjord för dig som älskar naturen. Bruset från fallet, fågelkvitter och närheten till olika aktiviteter, som både höjer och sänker pulsen, erbjuds också – helt utan extra kostnad.

Bred meny av aktiviteter – Öppen året runt

Ristafallet Camping är öppet året runt, och tack vare det geografiska läget skiljer sig aktiviteterna åt beroende på när på året du väljer att checka in. Vintertid kan du boka en guidad tur och besöka isgrottor och en kalkstengrotta, 20 meter lång. Från anläggningen har du endast 18 km från en av Sveriges största och populäraste skidorter, Åre. Här erbjuds du alpin skidåkning i världsklass och en uppsjö liftar och nedfarter. Hundspann, snöskoter, isklättring, pimpelfiske, vandra med snöskor… ja, listan kan göras lång. Väldigt lång.

Där barmark inte är en ursäkt för stillasittande

Sommartid är utbudet minst lika stort. Ristafallets Camping och Stugor är belägen nära E14 och därför den perfekta basen för att utforska allt som Jämtland har att erbjuda. Storslagen natur eller fiske. Vandringsmöjligheterna är minst sagt goda, och här kan du klappa en älg, ta en tit på ren, prova på boogiesurfing vid vattenfallet, besöka en av de många gamla kyrkorna i området. Eller varför inte ta dig till toppen av Åreskutan? Och då har vi inte ens nämnt de fina, barn- och badvänliga stränderna.

Ta hand om naturen och ditt avfall

I servicebyggnaden på anläggningen finns förutom dusch och toalett också kök med matlagningsmöjligheter och matplats. Här finns det även plats att diska. I tvättstugan, som du kan hyra i receptionen, finns tvättmaskin och torktumlare. Bredvid servicebyggnaden finns utslagsback till gråvatten och en till kemitoa, samt möjlighet till påfyllning av dricksvatten för husbilar och husvagnar.

Liten och familjär anläggning – boka i god tid

Ristafallet Camping och Stugor är en relativt liten anläggning med endast 25 - 30 tomter. De erbjuder också en mindre antal stugor – perfekta för dig som varken har eller vill bo i husvagn, husbil eller tält. Men boka i god tid för att säkra din plats.

Välkommen!

Faciliteter

 • Café

 • Restaurang med fullständiga rättigheter

 • Frukostservering

 • Skötrum för spädbarn

 • Hundar välkomna

 • Wifi / Trådlöst internet

 • Lekplats

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2018-01-01 - 2018-12-31

Öppet fullservice

2018-01-01 - 2018-12-31 10:00 - 20:00

Boende

 • Husbil

 • Husvagn

 • Tält

 • Antal tomter 25

 • Antal stugor 8

 • Säsongstomter 0

Priskommentar: Hyran av en stuga till 4 personer är 500 kr per natt, användning av campingens serviceanläggningar som t ex duschar ingår i priset.

Boka nu

Husvagn, Husbil eller Tält

Campingplatsen har 25-30 tomter av vilka de flesta är utrustade med el. Tomterna är naturligt indelade utan tydlig avgränsning, vilket ger en mer naturlig känsla. På campingen finns toalett, skötbord och dusch samt kök med matsal. I receptionen finns även kiosk, café och restaurang.

Från

220 SEK

/natt
Stugor

På campingen finns 8 stugor, lämpliga för upp till 4 personer. Stugorna är utrustade med våningssängar, kokplatta, kylskåp och bord med stolar. Det är möjligt att placera till en barnsäng och/eller barnstol.

Från

600 SEK

/natt

Ristafallet Camping & Restaurang
Boka nu
Kontakt

Ristafallet Camping & Restaurang
Rista 321, 830 10 Undersåker

Telefon: 0647-302 00
Fax:

Platsnr: Z20
Område: Jämtland

Campingplatsens webbplats

Skicka e-post

 
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän