Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Björsbo Forest and Lake Hideaways

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0705-10 31 76

Naturskönt i västra Smålands skogar

Björsbo Forest & Lake Hideaways är campingplatsen för dig som vill bo nära skog, vatten och svensk natur. Anläggningen ligger naturskönt i västra Smålands skogar på en sluttning mellan två sjöar. Det finns stora ytor och gott om plats tack vare det kuperade landskapet som bildar naturliga avgränsningar med slänter, kullar med träd och stenrösen.

Du hyr campingtomt för husvagn, husbil eller tält med eller utan el. Vi har även ett fåtal små och enkla övernattningsstugor med tillgång till dusch, toalett och kök i servicecenter på campingen.

Fribad möjligt – för den som vill

På Björsbo Forest & Lake Hideaways är det tillåtet med fribad vilket betyder att du kan bada, basta och sola utan kläder, om du vill. På gemensamma ytor som i receptionsområdet, vid grillplatsen mitt på campingområdet och vid servicebyggnaderna är klädsel obligatorisk. Det viktigaste är allas gemensamma intresse att leva nära naturen mitt i den Småländska skogen på det sätt du är bekväm med.

Skogen intill bjuder på rekreationsmöjligheter

Skogen runt omkring bjuder på goda möjligheter till rekreation med många fina små vägar för träning av olika slag eller vanliga promenader. Sommar och höst finns det gott om bär och svamp om vädret varit gynnsamt. Du simmar, fiskar eller ror i någon av de små sjöarna, umgås vid elden om kvällarna eller njuter av lugnet på någon avskild plats. I nära anslutning till campingen ligger Stall Sonakull där du kan boka turridning med Haflingerhästar.

Hit är hunden välkommen.

Nära flera sevärda äventyr och upplevelser

Närmsta dagligvaruhandel och bensinstation finns i Kulltorp 3 km bort, på 10 km avstånd hittar du större utbud av dagligvaror, längre öppettider, restauranger, apotek, systembolag med mera.


Store Mosse är ett populärt besöksmål i närheten, Sveriges största vildmark söder om Lappland, med många vackra vandringsleder. Isaberg Mountain Resort har höghöjdsbana, uthyrning av kanoter och mountainbike, skidbacke och en välskött älgpark i naturlig miljö. High Chaparral är familjeparken med westertema bara km bort från Forest & Lake som blir din oas av ostörd natur efter spännande utflykter. Varmt och hjärtligt välkommen!

Faciliteter

 • Café

 • Kreditkort accepteras

 • Hundar välkomna

 • Strand och bad

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2018-03-31 - 2018-09-30

Öppet fullservice

2018-06-15 - 2018-09-02 08:00 - 22:00

Boende

  • Antal tomter 30

  • Antal stugor 0

  • Säsongstomter 10

  Priskommentar: Husbil/Husvagn/Tält med bil: 200 Kr/dygn, Från 10 dygn 10% rabatt Electricity: 40 Kr/dygn Tält utan bil, max 2 personer: 180 Kr 2-bädd stuga: 350 Kr /dygn, Extra bädd 150 Kr

  Björsbo Forest and Lake Hideaways
  Kontakt

  Björsbo Forest and Lake Hideaways
  Åshuvud, Björsbo 1, 330 31 Kulltorp

  Telefon: 0705-10 31 76
  Fax:

  Platsnr: F24
  Område: Småland

  Campingplatsens webbplats
  Skicka e-post

   
  Klassificering
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljönCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
  EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän