Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK

Anfasteröd Gårdsvik

Campingplatsens webbplats | Telefon: 0708-70 72 70

I en sluttning mot havet och skärgården

Anfasteröd Gårdsvik, är en unik och historisk destination för semester, möten och naturupplevelser. Anläggningen vilar inbäddad mellan tallar och bokar på en sluttning mot havet och den bohuslänska innerskärgården. Här kan du hyra en stuga med hotellstandard eller så tar du med ditt eget semesterhem till en av säsongsplatserna.
På cafét erbjuds frukostservering, fika och lunch. På kvällen öppnar restaurangen med en enklare, men vällagad meny. På gångavstånd finns bland annat de välrenommerade restaurangerna Villa Sjötorp och Musselbaren. Lyckorna golfklubb ligger bara några hundra meter från anläggningen.

Ett brett utbud av aktiviteter

På Anfasteröd Gårdsvik finns oändliga möjligheter till aktiviteter; kajak, båt eller cykel för att nämna några. Ta en upptäcktsfärd bland innerskärgårdens öar eller varva ner med makrillfiske. Krabbfisket från bryggan är en omtyckt aktivitet för de små.
Utöver anläggningens egen badplats finns flertalet badställen i närheten. Här finns stränder, orörda vikar och släta granitklippor. Bastuflotte finns också att hyra.
För landkrabban finns ett otal stigar genom barr- och lövskogarna och många små grusvägar som slingrar sig genom landskapet i närheten.

Bra läge för dagsutflykter och äventyr

Anläggningens placering, mitt i Bohuslän med närheten till E6, gör att det går lätt att ta sig till de flesta av Bohusläns sevärdheter. Med bil når du Smögen på 55 min, Nordens Ark på 40 min, Skärhamn på 45 min och till Göteborg tar du dig på 50 min med tåg, buss eller bil.

Kort om anläggningen

Anfasteröd Gård har en gedigen historia, som sträcker sig längre än till 1300-talet. Här grundades Lyckornas kurort under slutet av 1800-talet och campingverksamhet har funnits på platsen sen 40-talet. Hanna och Magnus, som driver Anfasterröd Gårdsvik, värnar om platsen och dess historia och verksamheten bygger på långsiktigt och hållbart brukande av marken, i linje med gårdens tradition. Historien om platsen och dem som levt här är ett genomgående inslag i verksamheten.


Välkommen till Anfasteröd Gårdsvik!

Stugor på Anfasteröd Gårdsvik

  Våra stugor

  Anfasteröd Gårdsvik erbjuder boende i ett flertal stugor med fantastiskt havsutsikt. Då ingår lakan, städning och frukost. Precis som på hotell fast lite bättre, för i din stuga får du dessutom ett fullt utrustat kök med diskmaskin och egen uteplats med grill. I vissa fall kommer stugan även med en egen liten trädgård!
  Gårdsstugorna Grindstugan och Sjöstugan är från 1800-talet och var bostäder åt gårdens trädgårdsmästare och smed. De har renoverats med dagens bekvämligheter men i historisk anda. Grindstugan har två lägenheter och är perfekt för golffantasten, då den ligger 50 m från första tee på Lyckorna Golfklubb. Sjöstugan å andra sidan ligger lite avsides på en strandäng ett stenkast från vattenbrynet.
  Badstugorna är nyrenoverade i gedigen kurortsanda och ligger 50 meter från strandkanten med härlig utsikt över viken. Stugorna har ett sovrum med dubbelsäng, ett kombinerat kök/vardagsrum samt badrum. Ytterligare 2 sovplatser finns på sovloftet eller i bäddsoffa i vardagsrummet, beroende på vilken stugtyp du väljer.

  • Havsutsikt
  • Bäddad och klart
  • Slutstädning inkluderat
  • Hyr en båt
  • Vandra och njut
  • Frukostbuffé

  Faciliteter

  • Café

  • Kreditkort accepteras

  • Frukostservering

  • Restaurang med fullständiga rättigheter

  • Kiosk

  • Strand och bad

  • Konferensmöjligheter

  Övrigt » Aktiviteter »

  Öppettider

  Öppet

  2018-04-22 - 2018-09-16

  Öppet fullservice

  2018-06-17 - 2018-08-19 08:00 - 19:00

  Boende

  • Stuga

  • Antal tomter 220

  • Antal stugor 15

  • Säsongstomter 200

  Boka nu

  Stugor

  På Anfasteröd Gårdsvik finns 9 stugor, alla med närhet till anläggningens serviceutbud och bekvämligheter. Missa inte heller att komma ännu närmare naturen genom att bo i våra inredda tält som är placerade på våra mysigaste smultronställen.

  Från

  1000 SEK

  /natt

  Anfasteröd Gårdsvik
  Boka nu
  Kontakt

  Anfasteröd Gårdsvik
  Ljungs Åker 112, 459 91 Ljungskile

  Telefon: 0708-70 72 70
  Fax:

  Platsnr: O50
  Område: Bohuslän

  Campingplatsens webbplats
  Skicka e-post

   
  Klassificering
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljönCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
  EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän