Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Anfasteröd Gårdsvik

Boka | Webbplats | Telefon: 0708-70 72 70

I en sluttning mot havet och skärgården

Anfasteröd har en tradition som destination för semester och naturupplevelser som går tillbaks till Lyckornas tid som kurort på 1800-talet. När man kommer hit är det lätt att förstå varför platsen och dess natur så länge lockat besökare. Anfasteröd Gårdsvik vilar inbäddad mellan tallar och bokar på en sluttning mot havet och den bohuslänska innerskärgården. Utsikten är fantastisk. Här bor du bekvämt i stuga med hotellstandard, får en naturnära men bekväm upplevelse i tält utrustade med kök och badrum eller tar med ditt eget semesterboende.

I vårt sommarcafé erbjuds frukostservering, fika och lunch. På kvällen öppnar restaurangen med en enklare, men vällagad meny, och fulla rättigheter. Vi utgår från närproducerade och ekologiska råvaror samt den lokala mattraditionen.

På gångavstånd finns bland annat de välrenommerade restaurangerna Villa Sjötorp och Musselbaren. Lyckorna golfklubb ligger bara några hundra meter från anläggningen.

Mest av allt erbjuder platsen en vacker natur och allt den har att erbjuda.

Ett brett utbud av aktiviteter
På Anfasteröd Gårdsvik finns oändliga möjligheter till aktiviteter; kajak, båt eller cykel för att nämna några. Ta en upptäcktsfärd bland innerskärgårdens öar eller varva ner med makrillfiske. Krabbfisket från bryggan är en omtyckt aktivitet för de små.
Utöver anläggningens egen badplats finns flertalet badställen i närheten. Här finns stränder, orörda vikar och släta granitklippor. Bastuflotte finns också att hyra.
För landkrabban finns ett otal stigar genom barr- och lövskogarna och många små grusvägar som slingrar sig genom landskapet i närheten.

Till uthyrning har vi cyklar, ekor med motor, kajaker, stand up paddle-brädor. Vi hjälper gärna till med kartor, tips på vandringsleder, logistik och skavsårsplåster för den som behöver.

Bra läge för dagsutflykter och äventyr
Anläggningens placering, mitt i Bohuslän med närheten till E6, gör att det går lätt att ta sig till de flesta av Bohusläns sevärdheter. Med bil når du Smögen på 55 min, Nordens Ark på 40 min, Skärhamn på 45 min och till Göteborg tar du dig på 50 min med tåg, buss eller bil.

Kort om anläggningen
Anfasteröd Gård har en gedigen historia, som sträcker sig längre än till 1300-talet. Här grundades Lyckornas kurort under slutet av 1800-talet och campingverksamhet har funnits på platsen sen 40-talet. Hanna och Magnus, som driver Anfasteröd Gårdsvik, värnar om platsen och dess historia och verksamheten bygger på långsiktigt och hållbart brukande av marken, i linje med gårdens tradition. Historien om platsen och dem som levt här är ett genomgående inslag i verksamheten.

Välkommen till Anfasteröd Gårdsvik!

Boka nu

Faciliteter

 • Café

 • Kreditkort accepteras

 • Frukostservering

 • Restaurang med fullständiga rättigheter

 • Kiosk

 • Strand och bad

 • Konferensmöjligheter

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2023-04-01 - 2023-10-31

Öppet fullservice

2023-06-01 - 2023-08-31 09:00 - 21:00

Boende

 • Stuga

 • Antal tomter 240

 • Antal stugor 22

 • Säsongstomter 200

Anfasteröd Gårdsvik
Boka nu
Kontakt

Anfasteröd Gårdsvik
Ljungs Åker 112, 459 91 LJUNGSKILE

Telefon: 0708-70 72 70
Fax:

Platsnr: O50
Område: Bohuslän

Campingplatsens webbplats
Skicka e-post

 
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän