Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Björknäs Camping

Webbplats | Telefon: +46764965407

Välkommen till Björknäs Camping

Björknäs Camping är en naturcamping, vackert belägen vid Mälaren. Den ligger på halvön Ådö utanför Bro i Upplands-Bro kommun. Här bor du nära naturen, nära vattnet och har nära till Stockholm.

Du erbjuds ett lugnt och naturskönt campingliv där du vaknar till fågelkvitter och susande träd. Omgivningen är unik med många vackra gamla och skyddande lövträd.

Bemannad campingplats
Campingen är bemannad minst ett par timmar var dag och campingvärden kan nås på telefon. Incheckning och utcheckning sker digitalt. Information om hur det går till finns på informationstavlan vid infarten till campingen.

På campingområdet finns tillgång till wc, dusch, kokmöjligheter, diskstation, Wi-Fi och andra faciliteter. Här finns tomter med eller utan el, för husvagn, husbil och tält.

Service och kollektivtrafik
Affärer och annan service ligger närmast i Bro centrum, knappt åtta kilometer bort, tio minuter med bil. Några gånger per dag går en buss mellan campingen och Bro centrum. Busshållplatsen vid campingen heter Björknäsbadet.

Stranden
Stranden ligger i direkt anslutning till campingen. Du väljer om du vill slå dig ner i gräset, på en klippa eller i sanden närmast vattnet.

Här är sandbotten och långgrunt, vilket passar de minsta gästerna och här finns badbryggor att hoppa eller kliva i från. Dessutom finns ett hopptorn. Två enkla toaletter finns på stranden.

Paddla, golfa och spela
I anslutning till stranden finns kajaker till uthyrning. Här ligger även en minigolfbana. Du hyr kajaker samt golfklubbor och bollar via appen Frekis. Här finns också tillgång till kubb-spel och boule. I appen hittar du instruktioner och prisuppgifter. Frekis finns att ladda ner både för I-Phone och Android.

Att göra
Vandra längs Upplands-Bro-leden och upplev naturen i flera vackra naturreservat. Här finns flera golfbanor och fina gårdar att besöka och badmöjligheterna är många.

Vill du ta en tur in till Stockholm city så är du tio minuter från E18 alternativt pendeltågsstationen i Bro. Med tåget är du i stan på en halvtimme.

Välkommen till Björknäs Camping!

Faciliteter

  • Hundar välkomna

  • Strand och bad

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

Öppet fullservice

Boende

  • Husbil

  • Husvagn

  • Antal tomter 28

  • Säsongstomter 6

Björknäs Camping
Kontakt

Björknäs Camping
Ådövägen 7, 197 91 Bro

Telefon: +46764965407
Fax:

Platsnr: B19
Område: Uppland

Campingplatsens webbplats
Skicka e-post

 
Annonser
Tipsa en vän