Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Sagaliden. En liten plats.

Sagaliden. En liten plats.

Den fina lilla platsen ligger invid Storsjön i Hälsingland, omgärdat av kulturlandskap, promenadstigar och vandringsleder.

På Sagaliden kan du bo en natt eller längre, enkelt eller mer ombonat. Det finns en småskalig uthyrning av mindre hus, timmerstugor, ställplatser och ett Tipi-tält. I huvudbyggnaden finns duschar, wc, samlingssal, lobby, bibliotek, takterrass, växthus samt vedeldad bastu. I anslutning finns utedisk, utedusch, badtunna, tvättstuga och eldplats. En hundra meter lång sandstrand och bryggor inbjuder till bad i Storsjön. Roddbåtar, kanoter, Stand Up Paddle Boards och flytvästar finns att låna för gäster.

Det finns tre mindre, moderna hus för uthyrning. Husen är på 40 m², har två sovrum med två sängar i varje rum, wc/ dusch och liten hall med välutrustat pentry. Liten uteplats hör till varje hus med eget trädäck och utsikt mot Storsjön.

15 ställplatser finns för husbil vackert beläget invid Storsjön. 13 ställplatser har eget trädäck och 2 platser har gräs i stället för trädäck, alla har tillgång till el. 6 av ställplatserna kan också användas för husvagnar om dragfordon parkeras på gratis p-plats utanför området vid trängsel. I en ställplats ingår el, fri wifi och fri tillgång till huvudbyggnadens servicedel. Solbrygga med utedusch, samt strand och bastu ligger i direkt anslutning till ställplatserna. Tömning av gråvatten och latrin samt källsortering finns på området.

Fyra äldre enkla timmerstugor i olika storlekar finns även för uthyrning. Stugorna är i en eller två våningar och har mellan 2-4 sängplatser vardera. Stugorna saknar rinnande vatten. I huvudbyggnaden intill finns tillgång till wc, duschar och bastu. Liten uteplats finns intill husen. Det finns även ett rymligt Tipi tält för 4-6 personer.

Fri wifi och full tillgång till alla faciliteter på Sagaliden ingår vid boende. Vedeldad bastu och badtunna finns tillgänglig mot vedpeng.Faciliteter

  • Hundar välkomna

  • Wifi / Trådlöst internet

  • Strand och bad

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2022-04-01 - 2022-10-31

Öppet fullservice

2022-04-01 - 2022-10-31 08:00 - 22:00

Boende

  • Husbil

  • Husvagn

  • Antal tomter 15

  • Antal stugor 7

Sagaliden. En liten plats.
Kontakt

Sagaliden. En liten plats.
Sagaliden 1, 829 29 Bergsjö

Telefon:
Fax:

Platsnr: X11
Område: Hälsingland

Campingplatsens webbplats
Skicka e-post

 
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän