Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Wildlife Sweden Camp Ängra

Webbplats | Telefon: +46 651 801 51

Ängra är en vacker plats omgiven av vattendrag, sjöar och skog i Mellansverige. Campingplatsen ligger mellan byarna Järvsö och Sveg i Hälsingland. Här finns många utomhusaktiviteter året runt, allt från vandring till huskyturer.

Campingplatsen har två olika fält för camping nära den vackra Ängraälven. Här finns 15 platser med el och 10 tältplatser utan el. På båda fälten finns en öppen spis där du kan grilla, eller bara koppla av i eldens sken. I närheten av båda områdena finns ett mindre servicehus med duschar och toaletter samt diskmaskin.

Utomhusaktiviteter
Här erbjuds många utomhusaktiviteter året runt. Från vandring och kanotturer på sommaren till skoter- och huskyturer på vintern. Det finns goda fiskemöjligheter, så packa gärna ner flugspöt.

Wildlife Sweden erbjuder också många möjligheter att få se vilda djur. Hit kommer många för att titta på den europeiska brunbjörnen och järven. Men även varg, kungsörn och havsörn är rovdjur som du kan se från deras unika flytgömma på en sjö i omgivningen. Eller så kan du följa med på en av deras vilda safaris där älg och bäver kan ses i sin naturliga miljö.

Lägenheter och rum
I Ängras tidigare skolbyggnad från 1880 finns nu två lägenheter för uthyrning. Låt dig inte luras av den hundraåriga utsidan, på insidan väntar två moderna och rustika lägenheter. Båda har kök, badrum med dusch och toalett, två sovrum samt vardagsrum med öppen spis. I lägenhetspriset ingår bäddade sängar, handdukar, slutstäd och gratis wifi. Lägenheten "Älg" är utrustad för 6 personer, sovrum 1 har en dubbelsäng och sovrum 2 har två enkelsängar och en våningssäng. Lägenheten "Björn" är utrustad för 4 personer. Här har sovrum 1 två enkelsängar ihopsatta till en dubbelsäng och sovrum 2 har två enkelsängar.

På campingplatsen finns även två B&B gästrum. Huset byggdes 1904 och de två gästrummen renoverades 2019. Båda rummen är utrustade med kaffebryggare, tv och ett lyxigt badrum med regndusch, toalett och hårtork. I rummen ingår gratis wifi och streaming via Chromecast.

Välkommen till Wildlife Sweden Camp Ängra i Hälsingland!

Öppettider

Öppet

Öppet fullservice

Boende

  • Bed & Breakfast

  • Husbil

  • Husvagn

  • Tält

  • Antal tomter 25

Wildlife Sweden Camp Ängra
Kontakt

Wildlife Sweden Camp Ängra
Härjedalsvägen-Ängra 6, 827 73 Kårböle

Telefon: +46 651 801 51
Fax:

Platsnr: X17
Område: Hälsingland

Campingplatsens webbplats
Skicka e-post

 
Annonser
Tipsa en vän