Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

SOMMARENS HETASTE CAMPINGBREDBAND

Chilimobil lanserar nu vad alla campingälskare, lovfirare och husbilsägare egentligen vill ha, Sveriges flexiblaste mobila bredband. Abonnemanget heter Fri Surf Stugbredband och kostar 19 kr/dag, där man startar och stoppar surfen när man själv vill. Alltså, Fri Surf precis när du behöver det.

Chilimobil är Sveriges nya mobiloperatör som är här för att underlätta digitaliseringen av människors mobila liv med prisvärda, smarta och flexibla abonnemang med obegränsade datamängder och mervärde utan bindningstider och dolda avgifter.

 

Maximal Flexibilitet och värde för pengarna

Med Chilimobil Fri Surf Stugbredband så slipper man bindningstider och till och med ett fast månadspris för obegränsat Mobilt Bredband. Nu kan man köpa tjänsten per dag, helt efter behov. Ja, det är faktiskt så bra som det låter!

Med Stugbredbandet så får man helt enkelt mest värde för pengarna då det är det perfekta komplementet på semestern, lov i stugan eller husvagnen med Fri Surf för hela familjen.

Designad för riktiga kundbehov

Nu kan man få det när man behöver det, ett sim-kort med Fri Surf i semesterroutern som man startar när man har behov för det och stoppar när semestern är slut. Allt hanteras enkelt i Chilimobils mobilapp, MittChili och man betalar bara per dag och totalt för de dagar man använder det mobila bredbandet. Abonnemanget startar och stoppar man när man själv vill i appen.

Behöver du även mobilabonnemang eller vanligt mobilt bredband så erbjuder Chilimobil givetvis ett brett utbud av tjänster för alla behov, med den gemensamma nämnaren prisvärd Fri Surf utan bindningstider och excellent kundservice.

Sommaren är här

Så om du är en av dem som njuter av semestern i en husbil eller sommarstuga och vill ha den smidigaste lösningen för att streama och surfa fritt när vädret kanske inte är på topp, så ska du testa Chilimobils sommarheta Stugbredband.

Läs mer och beställ på Chilimobil
www.chilimobil.se/bredband/stugbredband
www.chilimobil.se

Sortera:
Kartvy
Annonser