Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Blekingerutten
Erbjudande Från

Legendariska fiskevatten och naturupplevelser

Vidsträckta bokskogar, skärgårdsliv och glittrande, fiskrika vatten med gädd- och laxfiske i världsklass, till exempel. Blekinge är som gjort för att resa runt och fiska i. I det här paketet finns mycket att utforska

Blekinges vackra landskap med spirande bokskogar och kustens vikar, öar och klipphällar lockar till både fiskeäventyr och ren och skär avkoppling. Det närmast legendariska gäddfisket drar förstås, liksom trollingfisket efter stålblanka laxar. Havsöringsfisket från klipporna är vilt, fritt och spännande. Eller varför inte ta ett besök i den fisktäta Lindborgssjön.

Vid Dragsö Camping bor du helt rätt för att ta dig an fisket efter gädda och torsk, men också strömmingen. Bästa tiden är vår och höst.

Från Hälleviks Camping tar du dig lätt ut på kust- och havsäventyr, från det välbevarade fiskeläget och när du bor på Kolleviks camping är du några stenkast från kustens klippor och Lindborgssjön.

Vid Långasjönäs Camping & Holiday Village ligger vid Mörrums Laxfiske, en av världens bästa lax och öringsfiske ställe. Här finns också 3 sjöar för regnbågsfiske (Kroksjöarna) med 11 båtar, och är man ute efter gös när man är i Blekinge är det i Långasjön man ska fiska när man är här.

Boende Blekingerutten

Annonser
Tipsa en vän