Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Jämtlands- och Härjedasrutten
Erbjudande Från

Fiskrikt i magnifik natur

Har du inte fiskesemestrat i Jämtland och Härjedalen är det dags nu. Den här lilla rutten ger dig en rejäl smakbit av en storslagen fiske- och naturupplevelse. Det här är några verkliga pärlor.

Det är ingen hemlighet att fisket är fint i det här området. Artrikedomen och miljöupplevelserna är imponerande och passar de flesta som vill resa iväg med något spö i bagaget.

Strömsunds Camping ligger i ett område som är perfekt för sportfiske. Oavsett om du föredrar spinnfiske, fluga, trolling eller vinterfiske så hittar du det här.

I jämtländska Revsundssjön simmar troligtvis fler arter än vad det gör i någon annan av landskapets sjöar. Strömsunds Camping ligger just här. Perfekt. Ut på jakt efter abborre, gädda, harr, röding, sik och öring, till exempel.

Och när du anländer till Åkersjöstrand camping gör du det för att bo vid trevliga fiskevattnet Åkersjön, med lockande öring- och rödingfiske.

Hotings Camping ligger vid Hotingsjön, där öring och regnbåge står i fokus. Men glöm inte att några av de största abborrarna som fångats senaste åren kommer härifrån.

Jämtland och Härjedalen är de glada överraskningarnas område.

Boende Jämtlands- och Härjedalsrutten

Annonser
Tipsa en vän