Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Upplandsrutten
Erbjudande Från

Mellansverige. Imponerande bredd i begränsat område

En trio fina boenden som gör att du kan pricka av Uppland, Dalarna och Gävleborg. Fiske efter predatorer som gädda, abborre och gös, men också artrikedom som imponerar för metaren.

Sverige är avlångt och fyllt av intressanta områden − både för sportfiskare och andra. Här har vi tre mysiga boenden i något som vi kan kalla för Mellansverige.

Ta avstamp i Älvkarleby Fiske & Familjecamping. Under delar av året är det lax och öring som gäller här, men artrikedomen är imponerande och många metare vallfärdar under stora delar av året hit för en dust med vimma, björkna och många andra arter.

Främby udde placerar dig i Faluntrakten, på sjön Runns strand. Sjön är fylld av öar och har ett fint fiske efter bland annat gädda, abborre och lake.

När du slår ner de tillfälliga bopålarna i Årsunda strandbad är det Storsjön som ligger för dina fötter. Gösfisket är omtalat, men även gädda och abborre av rejält format fångas med jämna mellanrum.

Ladda för högoktanigt fiske i Mellansverige!

Boende Upplandsrutten

Campingplatser i rutten
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän