Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Norrbottensrutten
Erbjudande Från

Norrbottensrutten. Långt borta från stressen, nära till superbt fiske

Avstånden är stora, vyerna ojämförliga och fiskevattnen oräkneliga i vår nordligaste del. Vår rutt i Norrbotten täcker bara lite av allt som finns här, men vi vill nog påstå att vi plockat ut ett par riktiga guldkorn.

Längst upp i norr finns tystnaden. Men här finns också pulshöjande action som kan få den mest iskalla fiskaren att svettas och ropa högt. Ta till exempel Kraja camping. Här når du enkelt Hornavan - Sveriges djupaste sjö. Exakt vad som döljer sig i den här över 220 meter djupa sjön vet ingen. Men vi vet att den storvuxna rödingen, öringen och insjölaxen (Saimalaxen) lockar sportfiskare hit.

Och gäddfisket är formidabelt på sina håll. Eller så tar du en tur till Put and take-sjön Krajare som garanterar fångst på regnbåge. När du bor på Karesuando camping & rekreation har du ståtliga Torneälven att utmana. Laxen är måhända älvens konung, men arterna och möjligheterna är otaliga här.

I Norrbotten hägrar guld, silver och mycket mer.

Boende Norrbottensrutten

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän