Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Östersjörutten
Erbjudande Från

Ostkustens skärgårdar har det mesta

Längs skärgårdens flikiga kustlinje på svenska Ostkusten, från Trosa i norr, till Västervik i söder är fisket i fokus. Gädda, abborre och gös är några arter som står på schemat. Här kan du till och med bo på en renodlad fiskecamp.

Skärgårdarna på ostkusten är kända för sitt fina fiske, sina bad- och båtvänliga miljöer och för sin skönhet. Reser du runt här och tar dig mellan våra sköna boenden hinner du uppleva och testa en hel del av Sveriges roligaste fiskeupplevelser.

Västervik Resort har båtuthyrning, ramper och det mesta en spöförsedd semesterfirare kan tänkas behöva, även fiskeguider och annan service.

Tyrislöt Camping ligger perfekt placerad i härliga S:t Annas skärgård och lite länge upp, i Oxelösund, har du kontakt med havsbandet på Jogersö camping.

Trosa Camping ligger, precis som övriga boenden i den här fiskerutten, utmärkt stationerad i områden där fisket är erkänt gott. Fisket efter gädda, abborre, gös och havsöring är svårslaget i det här området.

Tre fina ställen, tre olika fiskesträckor att beta av. Missa inte Ostkustpärlorna!

Boende Östersjörutten

Annonser
Tipsa en vän