Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Skotteksgårdens Camping & Stugby
Erbjudande Från

Bröllop och fest

Planerar du bröllop eller kanske fyller du jämnt? Hos oss hittar du campingplatser som erbjuder festlokal, boenden och ibland till och med kyrka på området.

Vad sägs om en tredagars fest med vigsel vid mäktiga Kukkolaforsen i Torneälv? Eller i Storforsens kapell med forsen som bakgrund? Örnviks Camping har en lång tradition av bröllopsarrangemang men även firande av både jämna och udda år.

Festlokal Gålö Havsbad Gålö Havsbad

Gålö Havsbad ligger mitt i ett naturreservat i skärgården bara några mil söder om Stockholm.
På anläggningen finns en härlig festlokal, Fröbergs Loge. En röd timmerloge med plats för upp till 100 personer. I den större delen av lokalen finns en scen inbyggd i ena kortändan samt ett loft på motsatt sida med plats för 30 personer. I angränsande rum finns en mysig bar med öppen spis. Här finns också ett storkök utrustat med det mesta. Logen renoveras under vinter 2015.

Läs mer om Gålö Havsbad »
Mer om bröllop på galohavsbad.se »

Skotteksgården

Direkt vid sjön Åsuden 2 km söder om Ulricehamn ligger Skotteksgårdens Camping & Stugby. Med en egen strand, hundraåriga ekar och en romantisk strandpromenad. Här finns boenden från liten lägenhet till stor villa, upp till 90 personer. Restaurangen här är välkänd i området och ligger med underbar utsikt mot sjön. Skotteksgården passar mycket väl för både bröllop, större födelsedags fester men även för föreningar och företag.

Läs mer om Skotteksgården »

Bröllop Lunedets Camping
Lunedets Camping

En bit från Karlskoga ligger Lunedets Camping vackert vid sjön Alkvettern och Bergslagskanalen.  Planerar ni bröllop kan man här ha vigseln i kyrkan på området, vid en vacker plats vid sjön eller i logen. I Restaurang Stallet dukas det vackert med vitt linne och restaurangen ordnar med menyförslag. Vill gästerna övernatta finns här både 2, 4 och 6-bädds stugor och möjlighet att bo på campingtomt. *

Läs mer om Lunedets Camping »
Mer om bröllop på Lunedet.se »

Vigsel Kukkolaforsen
Kukkolaforsen

Att gifta sig är en av livets största händelser, och självklart ska bröllopet vara en av livets allra största fester. Vad sägs om att ha vigsel vid mäktiga Kukkolaforsen i Torneälv? Kukkolaforsen Turist & Konferens har under många år ordnat bröllopsfester av de mest varierande slag: från enkla gammaldags bondbröllop till eleganta frackmiddagar.

Kukkolaforsen Turist & Konferens »

Mer om bröllop på Kukkolaforsen.se »

Kapellet på Storforsens Hotell & Camping

Storforsens Camping

Storforsen är sagolikt och vackert med sin naturliga skönhet oavsett årstid och ett fantastiskt alternativ för bröllop året om. Unikt med sitt egna kapell med oslagbara utsikt över forsen. Här kan man få hjälp med allt ifrån vigsel till bröllopstårta och alltihop däremellan.

Storforsens Hotell & Camping »
Mer om bröllopsfirande på Storforsen-hotell.se »

Ramsvik Stugby & CampingRamsvik Stugby & Camping

På Västkusten i Bohuslän precis vid havet ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av hav, sandstrand och klippor. Här kan du välja mellan en vigsel vid havet eller någon av de fina kyrkorna i trakten. Sedan kan festligheterna fortsätta på Ramsvik restaurang med fantastisk havsutsikt och när det blir dags att sova kan gästerna bo i stugor inom 100 meter från festlokalen.

Ramsvik Stugby & Camping »
Mer om bröllop och fest på Ramsvik.nu »

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän