Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Camping på höstlovet

Höstlovet närmar sig och här har vi samlat ihop tips och inspiration både för de yngre och de lite äldre barnen inför höstlovet. Tips på allt ifrån stadsnära campingplatser, campingplatser precis vid äventyrsbadet eller där det finna andra skojiga aktiviteter under lovet. Inspiration och idéer för ett riktigt mysigt, ösigt och kanske lite rysligt höstlov.

Stadssemester
Stockholm

Kanske lockar några dagar i stan över höstlovet?

Shopping, restaurang och museer. Aktiviteterna är många. Här hittar du boenden på campingtomt eller stuga kring våra största städer.

 

Besök huvudstaden och promenera i Gamla Stan eller gå på Skansen. Hitta boenden i stuga eller på campingtomt här:
Campingplatser i Stockholm

 

Promenera i Haga, upptäck Universeum eller hälsa på djuren i Slottskogen. Det finns mycket att upptäcka i och omkring Göteborg. Hitta på campingtomt eller i stuga här:
Campingplatser i Göteborg

 

Sveriges 3:e största stad - Malmö har mycket att bjuda på. I Västra Hamnen hittar du både 190 meter höga Turning Torso och Stapelbäddsparken en av Europas största skejtparker. Hitta på campingtomt eller i stuga här:
Campingplatser i och kring Malmö

Annonser