Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Fem coola pooler

Du hittar mer än 100 campingplatser med pool hos oss. Ingen kanske når upp till bilderna nedan, men vi lovar att de ger svalka, roliga stunder och skön avkoppling för hela familjen.

Worlds largest poolVärldens största pool

Hotellet San Alfonso del Mar i Chile sägs ha världens största pool. Deras utomhuspool är nästan 1 km  lång och innehåller 250 miljoner liter vatten.

Devils poolDevil's pool

Inget för den höjdrädda. Victoria Falls i Zambia bjuder på en hissnande och verklighetsnära poolupplevelse utöver det vanliga.

Alila Ubud, BaliAlilla Ubud Bali

Den här poolen på Bali bjuder kanske inte på den mest fartfyllda poolupplevelsen. Men snygg är den. Så snygg att den hamnat på tidningen Forbes lista över coolest pools in the world. 

Red PoolRed Pool Koh Samui

Lite på gränsen kanske? Udda är i alla fall poolen på Koh Samui och hotell Library. Mosaik och kakel ger den en röd färg. På campingplatserna håller vi oss till blåa pooler. Det är bäst så.

Marina Bay SandsMarina Bay Sands

Poolen på hotellet Marina Bay Sands i Singapore är inte heller något för den höjdrädde. Poolen är 150 m bred och hotellet består av tre huskroppar med en skypark på toppen.

Campingplatser med pool

Campingplatser med pool

Campingplatser med barnpool

Annonser
Tipsa en vän