Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Massor av skoj på sommarlovet

För dig som vill maxa sommarlovsskoj har vi här samlat en uppsjö härliga boende och roliga aktiviteter för sommarlovet. Och på vägen dit tipsar vi om tre bil-lekar som ett tidsfördriv medans Sommarverige glider förbi utanför bilfönstret.

Skojiga bil-lekar

Fortsätt berättelsen
Låt kreativiteten flöda. Någon i bilen påbör-jar en berättelse, och skickar därefter vidare berättelsen genom att knacka någon på axeln, som i sin tur får fortsätta utan paus. Leken slutar när ni alla faller i skratt.

Så ska det låta
Stäng av bilstereon. En spelledare slänger ur sig ord, exempelvis ”som-mar” – och nu gäller det för er andra i bilen att snabbast möjligt börja sjunga på en låt där ordet är med. Ett poäng per låt.

Vem tänker jag på?
En av er tänker på en offentlig person, exempelvis en popstjärna.  De andra i bilen turas om att ställa ja-eller-nej-frågor. Den som först gissar rätt vinner. Ju svårare person, desto roligare.

Annonser