Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Skridskoåkning på Bromölla Camping & Vandrarhem Strandängen
Erbjudande Från

Campingplatser med skridskoåkning

Oavsett om du är en van långfärdsåkare eller om du är ute efter en barnvänlig isbana finns det mängder med istäckta sjöar att välja på. På många platser skottas en bit av isen för att underlätta skridskoåkningen. Här listar vi några campingplatser där du kan snöra på skridskorna.

Bromölla Camping & Vandrarhem, Skåne

Campingplatsen ligger vid Ivösjön, Skånes största sjö. En trevlig, stor sjö med både smala passager mellan öar och stora öppna partier, perfekt för en skridskotur - om isen lägger sig vill säga.

Mer om Bromölla Camping & Vandrarhem

På sjön Runn mellan Falun och Borlänge finns en av Sveriges bästa naturisar med 35 km plogade banor. Det finns många fikaställen på isen samt uthyrning av skridskor.

Mer om Lugnets Camping och Stugby

Malmköpings Bad & Camping, Södermanland

I närheten av campingplatsen finns Malma hed där det spolas en skridskobana varje år.

Mer om Malmköpings Bad & Camping

Orsa Camping, Dalarna

På Orsasjön finns (om vädret tillåter) en 20km lång skridskobana för långfärdsskridskor, du kan välja olika varv och åka så långt som du själv tycker är lämpligt. Vyerna över isen med de blå bergen i bakgrunden en solig dag är helt magnifika.

Mer om Orsa Camping

Sollerö Camping, Dalarna

Stora möjligheter till skridskoåkning på Siljans is. För den som vill åka organiserad långfärdsskridskoåkning finns det en upplogad bana på ca 3 km i Saxviken i Mora.

Mer om Caravan Club Sollerö Camping

Vännäs Bad och Camping, Västerbotten

Bara 100 m från anläggningen finns en ishall. Ta med varm choklad och smörgåsar, snöra skridskorna och njut av några timmar på isen.

Mer om Vännäs Bad och Camping

Årsunda Strandbad, Gävleborg

Här kan du åka skridskor på Storsjön som ligger direkt vid campingen.

Mer om Årsunda Strandbad 

Campingplatser med skridskoåkning

Annonser
Tipsa en vän