Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Hundspannstur på Hammarstrands Camping
Erbjudande Från

Vinteräventyr på semestern

Ta med familjen eller kompisarna på en fartfylld vintersemester fylld av roliga vinteraktiviteter. Vad sägs om en tur med hundspann eller ett skoteräventyr i skogen?

Hundspann

Att åka hundspann är en härlig upplevelse. På vissa ställen kan du boka in en paus med en kopp kaffe som kokas över öppen eld eller till och med en lunch tillagad över brasan. Ta en tur med hundspann i vinter på någon av följande campingplatser.

Hammarstrands Camping
Här kan du lära dig köra hundspann, efter att ha lärt känna hundarna och att hantera släden beger man sig ut i naturen och en chans att njuta av lugnet, naturen och givetvis slädfärden. Här finns möjlighet att välja mellan en längre resa som går över sjön och tar sex timmar inklusive paus för en skogslunch eller en kortare på tre timmar. Det finns även möjlighet här att anpassa resan speciellt för dig.

Läs mer om Hammarstrands Camping

 

Skoterturer

Att åka snöskoter är en väldigt populär aktivitet på vintersemestern. Med snöskoterns hjälp kan du ta dig fram över väglösa landskap och komma nära naturen. På följande campingplatser kan du åka på skoterturer.

Caravan Club Sollerö Camping, Dalarna
Skoterturer över Siljans och Saxvikens is eller på någon av skoterlederna för den som förfogar över egen skoter.

Mer om Caravan Club Sollerö Camping

Årsunda Strandbad, Gävleborg
Skoterleder utanför husknuten, 25 minuter till Kungsberget. 

Mer om Årsunda Strandbad

Hammarstrands Camping
Snöskotersafari i Ragunda, Jämtland. Här får man följa med på ett guidat äventyr i den svenska vildmarken, med paus för varm dryck och lunch i det vackra landskapet. Passar både dig som är nybörjare eller mer erfaren samt familjer med barn då svårigheten på vägen anpassas efter gruppen. 

Mer om Hammarstrands Camping

Campingplatser med hundspann & skoter

Annonser
Tipsa en vän