Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Hundspann på Björkliden Camping
Erbjudande Från

Vinteräventyr på semestern

Ta med familjen eller kompisarna på en fartfylld vintersemester fylld av roliga vinteraktiviteter. Vad sägs om en tur med hundspann eller ett skoteräventyr i skogen?

Hundspann

Att åka hundspann är en härlig upplevelse. På vissa ställen kan du boka in en paus med en kopp kaffe som kokas över öppen eld eller till och med en lunch tillagad över brasan. Ta en tur med hundspann i vinter på någon av följande campingplatser.

Björkliden Camping, Lappland
Närmare naturen än så här kommer man knappt. Du susar fram över snötäcket till medarnas sång och hundarnas flämtning. Färden tar er ut i det mäktiga fjällandskapet där ni njuter av de milsvida vyerna. Välj mellan att åka på guidens släde eller kör ditt eget spann!

Mer om Björkliden Camping

Kallsedet Fjällcenter
Lär dig köra hundspann på kalfjället. När slädarna är fullpackade bär det av, genom tysta skogar och över mäktiga fjäll.

Mer om Kallsedet Fjällcenter

Skoterturer

Att åka snöskoter är en väldigt populär aktivitet på vintersemestern. Med snöskoterns hjälp kan du ta dig fram över väglösa landskap och komma nära naturen. På följande campingplatser kan du åka på skoterturer.

Björkliden Camping, Lappland
Åk på äventyr och upplev de vilda fjällen kring Björkliden från en av deras miljövänliga skotrar. Kör din egen skoter eller tillsammans två och två.

Mer om Björkliden Camping 

Orsa Camping, Dalarna
Från campingen kan du ta dig ut på flera skoterleder och köra runt i Orsa eller till Grönklitt, men det finns också möjlighet att starta längre turer t.ex. uppåt Härjedalen.

Mer om Orsa Camping 

Caravan Club Sollerö Camping, Dalarna
Skoterturer över Siljans och Saxvikens is eller på någon av skoterlederna för den som förfogar över egen skoter.

Mer om Caravan Club Sollerö Camping

Årsunda Strandbad, Gävleborg
Skoterleder utanför husknuten, 25 minuter till Kungsberget. 

Mer om Årsunda Strandbad


Campingplatser med hundspann & skoter

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän