Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Hundspann på Björkliden Camping
Erbjudande Från

Vinteräventyr på semestern

Ta med familjen eller kompisarna på en fartfylld vintersemester fylld av roliga vinteraktiviteter. Vad sägs om en tur med hundspann eller ett skoteräventyr i skogen?

Hundspann

Att åka hundspann är en härlig upplevelse. På vissa ställen kan du boka in en paus med en kopp kaffe som kokas över öppen eld eller till och med en lunch tillagad över brasan. Ta en tur med hundspann i vinter på någon av följande campingplatser.

Kallsedet Fjällcenter
Lär dig köra hundspann på kalfjället. När slädarna är fullpackade bär det av, genom tysta skogar och över mäktiga fjäll.

Mer om Kallsedet Fjällcenter

Skoterturer

Att åka snöskoter är en väldigt populär aktivitet på vintersemestern. Med snöskoterns hjälp kan du ta dig fram över väglösa landskap och komma nära naturen. På följande campingplatser kan du åka på skoterturer.

Orsa Camping, Dalarna
Från campingen kan du ta dig ut på flera skoterleder och köra runt i Orsa eller till Grönklitt, men det finns också möjlighet att starta längre turer t.ex. uppåt Härjedalen.

Mer om Orsa Camping 

Caravan Club Sollerö Camping, Dalarna
Skoterturer över Siljans och Saxvikens is eller på någon av skoterlederna för den som förfogar över egen skoter.

Mer om Caravan Club Sollerö Camping

Årsunda Strandbad, Gävleborg
Skoterleder utanför husknuten, 25 minuter till Kungsberget. 

Mer om Årsunda Strandbad


Campingplatser med hundspann & skoter

Boka nu

Boka nu

Klicka här
Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän